Angajări Starbucks: Descoperiți cum să aplicați și să deveniți partener Starbucks

Te-ai visat vreodată că ești barista din spatele tejghelei la Starbucks, creând acele băuturi iubite? Acest articol este harta ta pentru a trece de la iubitor de cafea la partener Starbucks.

Află cum să-ți croiești drum prin procesul de recrutare Starbucks și să faci primul pas spre a deveni o parte crucială a poveștii Starbucks. Călătoria ta de alăturare echipei Starbucks începe acum.

ADVERTISEMENT

De ce să te alături Starbucks?

Înainte de a intra în procesul de aplicare, hai să explorăm ce diferențiază Starbucks. Iată de ce ar trebui să iei în considerare să te alături:

 1. Harmonie Inclusivă: Starbucks nu este doar un loc de muncă; este o comunitate strâns legată și diversă în care vocea fiecăruia este ascultată și respectată.
 2. Beneficii pe Toate Fronturile: De la acoperirea în domeniul sănătății la opțiuni de acțiuni, Starbucks oferă un pachet complet de beneficii care îți pasă de tine.
 3. Eliberează-ți Potențialul: În cadrul zidurilor Starbucks, creșterea nu este o opțiune; este o așteptare. Îți poți dezvolta abilitățile, poți explora roluri și îți poți avansa cariera.
 4. Valori care se Aliniază: Aliniază-te cu o companie care își prioritizează mai mult decât profiturile: Starbucks se dedică binefacerii sociale și responsabilității față de mediu.
 5. Meșteșugul Cafelei: Dacă cafeaua îți curge prin vene, Starbucks îți permite să-ți perfecționezi pasiunea și să te scufunzi în arta preparării cafelei.
 6. Flexibilitate Temporală: Indiferent dacă ești bufniță de noapte, matinal sau gestionezi mai multe angajamente, Starbucks se adaptează pentru a-ți încadra programul.
 7. Fuziunea Rețelelor: Creează conexiuni profesionale și contribuie la comunitatea ta prin parteneriatele și inițiativele Starbucks.

Îmbrățișează Starbucks ca loc de muncă și ca o platformă dinamică în care individualitatea și aspirațiile tale prosperă.

Role și poziții

La Starbucks, oportunitățile se extind dincolo de prepararea cafelei. Descoperiți o gamă de roluri care se potrivesc diferitelor talente și ambiții:

ADVERTISEMENT
 1. Barista: Bătaia inimii Starbucks, responsabil pentru prepararea băuturilor iconice și asigurarea unei experiențe de client exceționale.
 2. Supervizor de schimb: Un rol de conducere ce ghidează echipa în timpul schimburilor, menținând excelența operațională și îmbunătățind interacțiunile cu clienții.
 3. Manager de magazin: Supravegheați operațiunile magazinului, stimulați performanța și încurajați un mediu de lucru prosper pentru parteneri.
 4. Coffee Master: Ridicați expertiza dvs. în cafea, educați colegii parteneri și clienții și deveniți un cunoscător de cafea.
 5. Roluri corporative: De la marketing și resurse umane la finanțe și IT, contribuiți la succesul Starbucks din culise.
 6. Roluri la Braserii și Rezerve: Îmbibați-vă în arta cafelei la prăjitoriile specializate Starbucks, prezentând experiențe premium.
 7. Partener de drive-thru: Facilitați interacțiunile rapide de drive-thru, asigurând un serviciu rapid fără a compromite calitatea.
 8. Membru al echipei digitale: Abordați epoca digitală asistând clienții cu comenzi mobile și întrebări tehnice.
 9. Specialist în educație despre cafea: Împărtășiți cunoștințele dvs. despre cafea prin ateliere și evenimente, iluminând partenerii și clienții.
 10. Cofetar: Contribuiți la meniul Starbucks preparând bunuri de patiserie și delicatese delicioase.

Îmbrățișați oportunitatea de a vă găsi locul în familia Starbucks, indiferent de punctele dvs. forte și aspirații.

Procesul de aplicare

Gata să faci un pas în direcția de a deveni un partener Starbucks? Iată o prezentare a procesului de aplicare care să te ghideze:

 1. Aplicare online: Începe prin a vizita site-ul cariere Starbucks pentru a explora pozițiile disponibile și a-ți trimite aplicația.
 2. Crearea CV-ului: Personalizează-ți CV-ul pentru a evidenția abilitățile și experiențele relevante, făcând un caz solid pentru potrivirea ta cu Starbucks.
 3. Evaluări și Teste: În funcție de rol, s-ar putea să trebuiască să completezi evaluări sau teste care măsoară aptitudinea și abilitățile tale.
 4. Etapele interviului: Pregătește-te pentru interviuri, inclusiv telefonic, virtual și în persoană. Arată-ți entuziasmul și alinierea cu valorile Starbucks.
 5. Cunoaște echipa: În anumite roluri, ai putea avea ocazia să îți întâlnești potențialii colegi și să experimentezi mediul de lucru în primă persoană.
 6. Verificare antecedente: Starbucks efectuează verificări de antecedente pentru a asigura un mediu de muncă sigur și de încredere pentru toți partenerii.
 7. Propunere și Integrare: Vei primi o ofertă după finalizarea procesului. Bine ai venit la bord pe măsură ce te lansezi în călătoria de integrare la Starbucks.

Începe acest proces cu încredere, deoarece fiecare pas te apropie mai mult de a te alătura echipei Starbucks.

ADVERTISEMENT

Calitățile căutate de Starbucks

Starbucks caută parteneri care îmbodobesc anumite calități, contribuind la experiența unică Starbucks. Iată ce valorează Starbucks:

 1. Atitudine orientată către client: Prioritizați serviciul excepțional pentru clienți, făcând fiecare vizită memorabilă și plăcută.
 2. Colaborare în echipă: Prospere într-un mediu de echipă, lucrând în mod coeziv cu colegii pentru a atinge obiective comune.
 3. Adaptabilitate și rezistență: Adoptați schimbarea și provocările, demonstrând capacitatea de a vă adapta într-un mediu de lucru dinamic.
 4. Energie pozitivă: Infuzați entuziasm în interacțiuni, promovând o atmosferă pozitivă pentru parteneri și clienți.
 5. Pasiune pentru învățare: Arătați o sete de cunoaștere și o dorință de a crește profesional și personal.
 6. Valori etice: Alineați-vă cu angajamentul Starbucks față de etică, integritate și practici de afaceri responsabile.
 7. Diversitate și incluziune: Adoptați și contribuiți la un mediu inclusiv care respectă și valorează diferențele.
 8. Abilități de rezolvare a problemelor: Abordați obstacolele cu o mentalitate orientată către soluții, contribuind la remedierea eficientă a problemelor.
 9. Competență în comunicare: Transmiteți eficient gânduri și idei, asigurând claritate și înțelegere în interacțiuni.
 10. Cetățenie responsabilă: Reflectați dedicația Starbucks față de responsabilitate socială și impactul pozitiv asupra comunităților.

Îmbrățișarea acestor calități îmbogățește călătoria dumneavoastră ca partener și îmbunătățește experiența Starbucks pentru fiecare persoană pe care o întâlniți.

Beneficii și avantaje

Alăturarea echipei Starbucks vine cu o serie de beneficii și avantaje care depășesc cu mult doar un salariu. Iată la ce te poți aștepta:

 1. Acoperire medicală comprehensivă: Acces la asigurare medicală, stomatologică și de vedere, asigurându-se că starea ta de bine este în siguranță.
 2. Deținere de acțiuni: Devino un acționar Starbucks prin granturi de acțiuni, aliniindu-ți succesul cu creșterea companiei.
 3. Discounturi pentru parteneri: Bucură-te de discounturi generoase la produsele Starbucks, incluzând băuturi, mâncare și produse.
 4. Economii pentru pensie: Pregătește-te pentru viitor cu planul Starbucks 401(k), ajutându-te să-ți construiești o pensie sigură.
 5. Suport pentru taxe școlare: Urmărește educația cu Planul de Realizare Universitară Starbucks, oferind acoperire completă a taxelor pentru o diplomă de licență.
 6. Timp liber plătit: Menține un echilibru între muncă și viață cu zile de concediu plătit, concediu medical și concediu parental pentru partenerii eligibili.
 7. Dezvoltare carieră: Accesează diverse programe de formare și resurse care te împuternicesc să te dezvolți în cadrul companiei.
 8. Recunoaștere și premii: Starbucks recunoaște performanța remarcabilă prin programele de premii și recunoaștere.
 9. Programare flexibilă: Beneficiază de ore flexibile care se potrivesc diferitelor stiluri de viață și angajamente.
 10. Angajament comunitar: Participă la programele și inițiativele de voluntariat Starbucks, contribuind la îmbunătățirea comunităților locale.

Bucură-te de aceste avantaje care îmbogățesc experiența ta de lucru și îți îmbunătățesc calitatea generală a vieții ca partener Starbucks.

Concluzie

Pe măsură ce închei acest ghid, amintește-ți că drumul tău de a deveni partener Starbucks este plin de posibilități.

De la prepararea băuturilor la conectarea cu o comunitate globală, acesta este mai mult decât un loc de muncă – este o șansă de a face parte din ceva vibrant și impactant. Însoțește-ne în crearea unor momente semnificative, o ceașcă la un moment dat.

Călătoria ta la Starbucks începe astăzi.

Citeste în alta limba