Amazon ansetter – Hvordan søke om en jobb hos Amazon

Å sikte mot en karriere hos en av verdens ledende selskaper er et spennende valg. Oppdag hvordan du kan bli en del av Amazons innovative og mangfoldige team.

Denne artikkelen vil utforske deres rekrutteringsprosess og veilede deg gjennom nøkkeltrinnene for å sende inn en vellykket søknad.

ADVERTISEMENT

Amazon: Møter og Fordeler

Å jobbe på Amazon gir en betydelig økonomisk mulighet på grunn av konkurransedyktige lønninger, omfattende fordeler og ulike måter å øke inntektene og spare for fremtiden på.

I tillegg gjør kulturen med vekst, samarbeid og stimulerende utfordringer det til et attraktivt sted å utvikle karrieren din og trives økonomisk.

Bredden av team og funksjoner gir flere veier for profesjonell utvikling. Å investere i din fremtid er oppnåelig gjennom pensjonsplaner og selskapets aksjeprogrammer.

ADVERTISEMENT

Selskapet verdsetter og anerkjenner de ansattes harde arbeid og innsats gjennom belønnings- og anerkjennelsesprogrammer, noe som potensielt kan øke langsiktige inntekter.

Navigerer gjennom Amazons ansettelsesprosess

Dette er en generell oversikt over hva du kan forvente når du søker jobb hos Amazon.

Forskning og utforskning av jobbmuligheter

For å effektivt utforske jobbmuligheter, besøk Amazon Jobs-nettstedet (amazon.jobs.com) for å få tilgang til deres rekrutteringsplattform.

ADVERTISEMENT

På hovedsiden vil du finne en søkefelt der du kan skrive inn søkeord relatert til Amazon-karrierene du leter etter og rollene Amazon nå ansetter for.

Utforsk relevante seksjoner:

 • Lag: Denne seksjonen lar deg utforske mulighetene i ulike lag, som teknologi, drift og markedsføring, blant andre. Velg området som best passer din profil.
 • Kategorier: Her vil du finne muligheter kategorisert etter logistikk, salg, programvareutvikling, menneskelige ressurser, Amazon-lagerjobber, og mer.
 • Lokasjon: Hvis du foretrekker å jobbe på et bestemt sted, gir denne seksjonen deg muligheten til å søke etter jobber i bestemte byer eller regioner. Hvis du lurer på hvordan du kan finne Amazon-ansettelser i nærheten av deg, kan du bruke lokasjonsfiltret for å finne nærliggende stillinger.
 • Muligheter for studenter: Hvis du er student, tilbyr selskapet også programmer og internships som er designet for å gi deg erfaring og faglig utvikling.

Hver oppført jobb gir essensielle detaljer, inkludert rollebeskrivelser, krav og lokasjon. Klikk på stillingene som interesserer deg for å lære mer.

Opprette din profil og CV

Dette er en avgjørende del av Amazon-rekrutteringsprosessen.

Kontoregistrering:

 • Opprette en ny konto: Hvis du ikke har en Amazon Jobs-konto, velger du alternativet “Opprette ny konto”. Fyll inn nødvendig informasjon, som e-postadressen din og et sikkert passord. Dette vil opprette en eksklusiv konto for jobbmuligheter på Amazon Jobs.
 • Bruk Amazon- eller Gmail-konto: Hvis du allerede har en Amazon- eller Gmail-konto, kan du også logge på Amazon Jobs. Dette forenkler prosessen og lar deg dra nytte av informasjonen du allerede har i disse kontoene.

Fullføre profilen din:

 • Når du er registrert, vil du bli bedt om å oppgi kontaktinformasjonen din, inkludert telefonnummer, e-post, adresse og postnummer.

Opprette din CV:

 • I profilen din, se etter seksjonen “CV” eller “Dokumenter”.
 • Hvis du allerede har en forberedt CV i digital format, kan du laste den opp til plattformen. Sørg for at den er oppdatert og godt formatert.
 • Hvis du foretrekker å opprette en CV på plattformen, kan Amazon Jobs tilby verktøy for å legge inn arbeidserfaring, utdanning og andre avsnitt på en organisert måte.

Tilpasse din CV:

 • Sørg for at din CV fremhever relevante ferdigheter for den typen jobb du søker. Tilpass hver CV basert på jobbens krav for å fremskynde Amazon-ansettelsesprosessen.

Innsending av søknad på nett

Klikk på stillingsutlysningen for spesifikke detaljer, og klikk på “Søk nå” eller tilsvarende knapp for å starte søknadsprosessen.

Spesifikke og generelle spørsmål:

 • Besvar spesifikke spørsmål relatert til stillingen. Disse spørsmålene kan variere avhengig av stillingen, men kan omhandle din relevante erfaring, tekniske ferdigheter eller tilnærminger til problem-løsning.
 • Forbered klare og konsise svar som fremhevner dine styrker og evne til å bidra til rollen.

Utdanning og kvalifikasjoner:

 • Gi informasjon om din utdanning, inkludert oppnådde grader, institusjoner og oppnådde eksamensdatoer.
 • Forsikre deg om at du oppfyller de kvalifikasjonskravene opplistet i stillingsbeskrivelsen. Dette kan inkludere krav til arbeidserfaring, spesifikke ferdigheter og andre kriterier.

Bekreftelse av datagenrsiktigthet:

 • Noen ganger kan du bli bedt om å bekrefte at den oppgitte informasjonen er sann og fullstendig. Forsikre deg om at du gir nøyaktig og bekreftbar informasjon.

Vedlegge CV-en din:

 • Last opp din CV eller fyll ut de påkrevde feltene for å beskrive din arbeidserfaring, prestasjoner og tidligere ansvarsområder. Enten du søker på Amazon deltidsjobber eller Amazon fjernjobber, sørg for å tilpasse den i henhold til stillingen.

Gjennomgang og innsending:

 • Før du sender inn søknaden din, gjennomgå all informasjonen for å forsikre deg om at den er nøyaktig og fullstendig.

Oppfølging:

 • Hold et øye med e-posten din og Amazon Jobbs portalen for eventuelle oppdateringer om statusen til søknaden din.

Intervju

Du kan bli kontaktet for et intervju etter å ha sendt inn søknaden din og blitt vurdert for en stilling. Dette kan skje på ulike måter:

 • E-post: Amazon-ansettelsesteamet kommuniserer ofte via e-post for å koordinere intervjuer. Hvis du blir valgt for et intervju, vil du motta instruksjoner og detaljer om intervjuets dato, tid og format.
 • Telefon: I noen tilfeller kan selskapet planlegge telefonintervjuer som en del av prosessen. De vil gi deg nødvendig informasjon for samtalen og tilby veiledning om hvordan du kan forberede deg.
 • Virtuell Intervjuplattform: Amazon bruker også nettbaserte plattformer for virtuelle intervjuer, spesielt for fjernjobber hos Amazon eller internasjonale stillinger. De vil sende deg en lenke og instruksjoner for å delta i det nettbaserte intervjuet.
Amazon ansetter – Hvordan søke om en jobb hos Amazon
Image Source: Ahoraeducación

Konklusjon

Amazon-rekrutteringsprosessen er en port til et globalt og innflytelsesrikt arbeidsmiljø. Prosessen søker engasjerte og passende kandidater.

Som søkere navigerer gjennom spesifikke og generelle spørsmål, samt utdannings- og kvalifikasjonsdetaljer, kan de vise sin passform og egnethet med selskapets kultur.

Gjennom fordeler, anerkjennelsesprogrammer og fokus på faglig utvikling, fremstår det som et attraktivt alternativ for de som søker vekst og belønninger.

Les på et annet språk