Starbucks zapošljavanje: Otkrijte kako se prijaviti i postati partner Starbucks-a

Jeste li ikada sanjali da budete barista iza pulta u Starbucksu, stvarajući te voljene napitke? Ovaj članak je vaš vodič za prelazak iz ljubitelja kave u partnera u Starbucksu.

Saznajte kako se nositi s procesom zapošljavanja u Starbucksu i napravite prvi korak prema postajanju važnim dijelom Starbucks priče. Vaše putovanje prema pridruživanju timu Starbucksa počinje sada.

ADVERTISEMENT

Zašto se pridružiti Starbucksu?

Prije nego što se upustite u postupak prijave, istražimo što razlikuje Starbucks. Evo zašto biste trebali razmotriti pridruživanje:

 1. Uključiva harmonija: Starbucks nije samo radno mjesto; to je povezana, raznolika zajednica u kojoj se čuje i poštuje glas svakoga.
 2. Paket pogodnosti u punom spektru: Od pokrića zdravstvenog osiguranja do dionica, Starbucks pruža holistički paket pogodnosti koji brine o vama.
 3. Otkrijte potencijal: Unutar zidova Starbucksa, rast nije opcija; to je očekivanje. Proširite svoje vještine, istražite uloge i napredujte u svojoj karijeri.
 4. Vrijednosti koje se podudaraju: Uslužite se s tvrtkom koja prioritet daje više od profita: Starbucks je posvećen društvenom dobru i ekološkoj odgovornosti.
 5. Umetnost izrade kave: Ako vam kava teče žilama, Starbucks vam omogućuje da usavršite svoju strast i uronite se u umjetnost pripreme kave.
 6. Fleksibilnost vremena: Bilo da ste noćna ptica, ranoranilac ili balansirate između više obveza, Starbucks prilagođava se vašem rasporedu.
 7. Fuzija mreža: Stvarajte profesionalne veze i doprinosite svojoj zajednici putem partnerstava i inicijativa Starbucksa.

Zagrli Starbucks kao radno mjesto i dinamičnu platformu gdje vaša individualnost i aspiracije prosperiraju.

Uloge i Pozicije

U Starbucksu, prilike se protežu dalje od izrade kave. Otkrijte niz uloga koje odgovaraju različitim talentima i ambicijama:

ADVERTISEMENT
 1. Barista: Srce Starbucksa, odgovoran za izradu ikoničnih napitaka i osiguravanje iznimnog iskustva za korisnike.
 2. Smjenski Nadzornik: Vodeća uloga koja vodi tim tijekom smjena, održava operativnu izvrsnost i poboljšava interakcije s korisnicima.
 3. Voditelj Prodavaonice: Nadgledajte operacije trgovine, potičite izvedbu i njegujte prosperitetno radno okruženje za partnere.
 4. Gospodar Kave (Coffee Master): Usavršite svoje znanje o kavi, educirajte kolege partnere i korisnike te postanite poznavatelj kave.
 5. Korporativne Uloge: Od marketinga i ljudskih resursa do financija i informacijske tehnologije, doprinosite uspjehu Starbucksa iz pozadine.
 6. Uloge u Pražionici i Reservatu: Urone u umjetnost kave u specijaliziranim pražionicama Starbucksa, prikazujući premium iskustva.
 7. Partner za Drive-Thru: Olakšajte brze interakcije s drive-thru uslugom, osiguravajući brzu uslugu bez ugrožavanja kvalitete.
 8. Član Digitalnog Tima: Prigrlite digitalno doba pomažući korisnicima s mobilnim narudžbama i pitanjima vezanim uz tehnologiju.
 9. Specijalist za Edukaciju o Kafi: Podijelite svoje znanje o kavi putem radionica i događanja, prosvjećujući partnere i korisnike.
 10. Pekar: Doprinosite Starbucksovom jelovniku pripremajući pekarske proizvode i ukusne poslastice.

Iskoristite priliku pronaći svoje mjesto unutar obitelji Starbucksa, bez obzira na svoje snage i ambicije.

Postupak prijave

Spremni ste napraviti korak prema postajanju partnerom u Starbucksu? Evo pregleda postupka prijave koji će vas voditi kroz proces:

 1. Online Prijava: Započnite posjetom web stranici karijera u Starbucksu kako biste istražili dostupne pozicije i podnijeli prijavu.
 2. Izrada Životopisa: Prilagodite svoj životopis ističući relevantne vještine i iskustva, stvarajući čvrsti argument za vaše uklapanje u Starbucks.
 3. Procjene i Testovi: Ovisno o ulozi, možda ćete morati proći procjene ili testove koji mjeri vašu sposobnost i vještine.
 4. Stadiji Intervjua: Pripremite se za razgovore, uključujući telefonske, virtualne i osobne sesije. Prikazujte svoje oduševljenje i usklađenost s vrijednostima Starbucksa.
 5. Upoznavanje s Timom: Na određenim ulogama, možda ćete imati priliku upoznati svoje potencijalne kolege i doživjeti radnu okolinu iz prve ruke.
 6. Provjera Prošlosti: Starbucks provodi provjere prošlosti kako bi osigurao sigurno i pouzdano radno okruženje za sve partnere.
 7. Ponuda i Uvodjenje: Primit ćete ponudu nakon završetka procesa. Dobrodošli ste kao što se uključujete u Starbucks-ov proces probacivanja.

Krenite hrabro kroz ovaj proces, jer svaki korak vas približava pridruživanju timu u Starbucksu.

ADVERTISEMENT

Kvalitete koje Starbucks traži

Starbucks traži partnere koji posjeduju određene kvalitete koje doprinose jedinstvenom iskustvu Starbucksa. Evo koje kvalitete Starbucks cijeni:

 1. Fokus na kupca: Prioritet staviti na izvanrednu uslugu kupcima, čineći svaki posjet pamtljivim i ugodnim.
 2. Timski rad: Uspon u timskom okruženju, surađujući efikasno s kolegama kako bi se postigli zajednički ciljevi.
 3. Prilagodljivost i otpornost: Prihvatiti promjene i izazove, pokazujući sposobnost prilagođavanja dinamičnom radnom okruženju.
 4. Pozitivna energija: Unijeti entuzijazam u interakcije, razvijajući pozitivnu atmosferu za partnere i kupce.
 5. Strast za učenjem: Pokazati želju za znanjem i spremnost za profesionalni i osobni rast.
 6. Etičke vrijednosti: Uskladiti se s Starbucksovom posvećenošću etici, integritetu i odgovornim poslovnim praksama.
 7. Raznolikost i uključenost: Prihvatiti i doprinijeti inkluzivnom okruženju koje poštuje i cijeni razlike.
 8. Vještine rješavanja problema: Pristupiti preprekama s usmjerenim na rješenje, doprinoseći učinkovitom rješavanju problema.
 9. Stručnost u komunikaciji: Učinkovito izražavati misli i ideje, osiguravajući jasnu i razumljivu interakciju.
 10. Odgovorno građanstvo: Otvorenost Starbucksu u promociji društvene odgovornosti i pozitivnog utjecaja na zajednice.

Prikazivanje ovih kvaliteta obogaćuje vaše putovanje kao partnera i unapređuje iskustvo Starbucksa za svakog koga sretnete.

Pogodnosti i Beneficije

Postati dio Starbucks tima donosi cijeli niz pogodnosti i beneficija koje prevazilaze samo isplatu plaće. Evo na što možete računati:

 1. Kompletno Zdravstveno Pokriće: Pristup zdravstvenom, stomatološkom i oftalmološkom osiguranju, osiguravajući da je vaše blagostanje zbrinuto.
 2. Vlasništvo Nad Dionica: Postanite dioničar Starbucks-a putem dodjele dionica, usklađujući svoj uspjeh s rastom kompanije.
 3. Popusti za Suradnike: Uživajte u velikodušnim popustima na Starbucks proizvode, uključujući napitke, hranu i suvenire.
 4. Ušteda za Mirovinu: Pripremite se za budućnost s Starbucks 401(k) planom, koji vam pomaže u izgradnji sigurne mirovine.
 5. Pomoć za Obrazovanje: Nastavite obrazovanje s Starbucks-ovim Programom Postizanja Diplome na Fakultetu, koji nudi puno pokrivanje troškova školovanja za dodiplomski studij.
 6. Plaćeni Slobodni Dani: Dobar balans između posla i privatnog života s plaćenim slobodnim danima, bolovanjem i roditeljskim dopustom za kvalificirane partnere.
 7. Razvoj Karijere: Pristup raznim programima obuke i resursima koji vas osnažuju da rastete unutar kompanije.
 8. Priznanje i Nagrade: Starbucks prepoznaje izvanredne rezultate putem nagrada i programa priznanja.
 9. Prilagodljivo Raspored: Iskoristite priliku od fleksibilnih radnih sati koji se prilagođavaju različitim stilovima života i obavezama.
 10. Angažman u Zajednici: Sudjelujte u volonterskim programima i inicijativama Starbucks-a, doprinoseći poboljšanju lokalnih zajednica.

Uživajte u ovim beneifcijama koje obogaćuju vaše radno iskustvo i unaprijeđuju vašu opću kvalitetu života kao partner kompanije Starbucks.

Zaključak

Kako završavate ovaj vodič, sjetite se da je vaš put prema postajanju partnerom Starbucks-a bogat mogućnostima.

Od pripremanja pića do povezivanja s globalnom zajednicom, ovo je više od posla – prilika je da budete dio nečega živopisnog i značajnog. Pridružite nam se u stvaranju značajnih trenutaka, šalica po šalica.

Vaše putovanje s Starbucksom počinje danas.

Čitajte na drugom jeziku