KFC zapošljava: Kako se prijaviti za posao i pokrenuti svoju karijeru

Ovaj vodič je vaša karta puta za uspješnu prijavu za posao u KFC-u i pokretanje vaše profesionalne karijere.

Bez obzira gledate li poslove u korisničkoj službi, kuhinji ili upravljanju, mi smo ovdje da vas usmjerimo u pravom smjeru. Neka započne vaše putovanje prema svjetlijoj budućnosti s KFC-om.

ADVERTISEMENT

Možda vas zanima: Ponude Poslova u McDonald’su: Naučite Kako Se Prijaviti DanasZapošljavanje u Pizza Hutu: Saznajte Kako Se Prijaviti za Slobodna Radna Mjesta

Istraživanje i priprema

Prije nego se prijavite, odvojite trenutak za istraživanje tvrtke. Evo zašto:

 1. Uspostavljanje vrijednosti: Razumijte jesu li vaše vrijednosti usklađene s kulturom KFC-a radi harmoničnog radnog iskustva.
 2. Pristojba prijava: Oblikujte svoju prijavu kako bi odgovarala ciljevima KFC-a, ističući svoju relevantnost.
 3. Siguran intervju: Znanje vas osnažuje da postavljate duboka pitanja, odražavajući vaše zanimanje.
 4. Istaknite jedinstvenost: Otkrijte postignuća tvrtke kako biste se istaknuli od drugih kandidata.
 5. Kulturna usklađenost: Saznajte odgovara li vam okruženje KFC-a za dugoročno zadovoljstvo poslom.
 6. Zanimljivi razgovori: Koristite istraživanje za stvaranje dinamičnih razgovora i pokazivanje svoje inicijative.
 7. Informirana odluka: Istraživanje omogućuje vam da odlučite odgovara li vam uloga vašim karijernim težnjama.

Pretraživanje otvorenih radnih mjesta

Prilikom razmatranja karijere u KFC-u, važno je znati raspon pozicija koje obično nude. Evo brzog pregleda:

ADVERTISEMENT
 1. Osoblje na prvoj liniji: Ove uloge predstavljaju lice KFC-a, uključene su u uslugu korisnicima, uzimanje narudžbi i osiguravanje ugodnog iskustva u restoranu.
 2. Kuhinjski tim: Ova grupa održava stvari u pokretu iza kulisa, pripremajući karakteristična jela KFC-a s preciznošću i pažnjom.
 3. Voditelji smjene: Odgovorni za nadzor poslovanja tijekom određenih smjena, osiguravajući glatke procese rada i odličnu uslugu.
 4. Asistent upravitelja: Pomoć menadžerima trgovina u različitim zadacima; ove uloge uključuju koordinaciju tima, upravljanje inventarom i održavanje standarda.
 5. Opći upravitelj: Na čelu svake lokacije KFC-a, upravljaju operacijama, potiču rezultate i vode tim prema uspjehu.
 6. Podrška: KFC također nudi prilike u područjima poput marketinga, financija, ljudskih resursa i logistike za one s specijaliziranim vještinama.

Sjetite se, svaka uloga jedinstveno doprinosi iskustvu u KFC-u. Odaberite onu koja se usklađuje s vašim snagama i aspiracijama.

Navigacija kroz KFC-ovu online aplikaciju

Navigacija kroz online aplikacijski proces za KFC je jednostavna i učinkovita. Evo korak-po-korak vodiča koji će vam pomoći u tome:

 1. Posjetite službenu web stranicu KFC-a: Idite na službenu stranicu za karijeru u KFC-u, istražite karijere i pregledajte pozicije.
 2. Pregledajte otvorena radna mjesta: Pronađite ulogu koja odgovara vašim vještinama.
 3. Kliknite na naziv posla: Pregledajte detaljan opis.
 4. Prijavite se: Kliknite na “Prijavi se sada” za željenu ulogu.
 5. Stvaranje računa: Ako je potrebno, napravite račun.
 6. Ispunite obrazac: Popunite osobne podatke.
 7. Učitajte životopis: Istaknite svoje kvalifikacije.
 8. Odgovorite na pitanja: Neke poslove zahtijevaju odgovore.
 9. Pregledajte i pošaljite: Provjerite još jednom, zatim pošaljite.
 10. Potvrda: Dobit ćete potvrdu o prijavi.
 11. Ostanite ažurirani: Pratite e-poštu i portal.
 12. Pratite: Ako nema odgovora, ljubazno pitajte.

Online aplikacijski proces vaš je ulaz u uzbudljive prilike u KFC-u. Slijedite ove korake kako biste pokazali najbolju verziju sebe i povećali svoje šanse za pridruživanje timu u KFC-u.

ADVERTISEMENT

Životopis i Prijava

Izrada prilagođenog životopisa je vaša prilika da zablistate na papiru i pokažete svoju prikladnost za posao u KFC-u. Evo kako stvoriti izniman životopis:

 1. Pročitajte Opis Posla: Pažljivo pregledajte natječaj za posao kako biste identificirali vještine i kvalifikacije koje KFC traži.
 2. Istaknite Relevantne Vještine: Usmjerite svoje vještine s onima navedenima u opisu posla, naglašavajući uslugu korisnicima, timski rad i komunikaciju.
 3. Kvantificirajte Postignuća: Koristite brojke kako biste kvantificirali svoja postignuća, poput ˝povećanje prodaje za 20%.˝
 4. Prikažite Iskustvo: Stavite prioritet na relevantno iskustvo, bilo da dolazi iz prethodnih poslova, volonterskog rada ili praksi.
 5. Koristite Glagole Radnje: Počnite snažnim glagolima radnje u točkama kako biste opisali svoje odgovornosti i postignuća.
 6. Prilagodite za KFC: Prilagodite svoj životopis da odražava brend i vrijednosti KFC-a, pokazujući svoje usklađenost s tvrtkom.
 7. Uključite Dodatne Vještine: Spomenite sve dodatne vještine, poput stranih jezika ili tehničkih sposobnosti, koje bi mogle biti korisne.
 8. Držite se Koncizno: Ciljajte na jednostrani životopis, usredotočujući se na najrelevantnije i najimpresivnije informacije.
 9. Pročitajte Ponovno: Provjerite jeste li ispravili sve gramatičke, pravopisne i oblikovne pogreške.
 10. Kontakt Informacije: Uključite ažurirane kontakt podatke kako bi vas KFC mogao brzo kontaktirati.

Zapamtite, vaš životopis je vaša predstavka KFC-u, stoga se potrudite pružiti jasan i uvjerljiv argument za zašto ste pravi odabir za posao.

Prikazivanje Vještina

Demonstriranje vaše sposobnosti za određenu ulogu putem specifičnih primjera u vašoj prijavi je ključno. Evo kako to učiniti:

 • Vještine Korisničke Službe:

Primjer: “Vodio prometnu brzu hranu, osiguravajući da su kupci dobili brzu i ljubaznu uslugu, rezultirajući povećanjem od 15% pozitivnih povratnih informacija od kupaca.”

 • Timski Rad:

Primjer: “Surađivao s osobljem kuhinje kako bi optimizirao ispunjavanje narudžbi, smanjujući vrijeme čekanja i poboljšavajući ukupnu učinkovitost tima.”

 • Potencijal za Vođenje:

Primjer: “Preuzeo vođenje obuke novih zaposlenika, olakšavajući njihovu glatku integraciju u tim i održavajući dosljednu izvedbu.”

 • Rješavanje Problema:

Primjer: “Identificirao neefikasnosti u lancu opskrbe i predložio revidirani sustav upravljanja inventarom koji je smanjio otpad za 10%.”

 • Prilagodljivost:

Primjer: “Uspješno se nosio s situacijama pod visokim pritiskom tijekom vrhunskih sati, prilagođavajući strategije radi održavanja kvalitetne usluge.”

 • Komunikacija:

Primjer: “Učinkovito prenosio preferencije i povratne informacije kupaca osoblju kuhinje, što je dovelo do poboljšanja ponude menija.”

 • Upravljanje Vremenom:

Primjer: “Balansirao više zadataka, od uzimanja narudžbi do pripreme hrane, dosljedno ispunjavajući tijesne rokove.”

 • Inicijativa:

Primjer: “Uveo tjedni događaj za odavanje počasti kupcima, povećavajući ponovne posjete za 25% i potičući angažman zajednice.”

 • Pozornost na Detalje:

Primjer: “Dosljedno osiguravao točno ispunjavanje narudžbi, minimizirajući pogreške i poboljšavajući zadovoljstvo kupaca.”

 • Rješavanje Problema:

Primjer: “Rješavao pritužbe kupaca s proaktivnim i orijentiranim na rješenje pristupom, pretvarajući nezadovoljne kupce u vjerne goste.”

Ovi primjeri ilustriraju kako su vaše vještine mogle biti implementirane, pružajući dokaz o vašoj prikladnosti za ulogu. Zapamtite biti sažeti dok ističete svoj utjecaj i doprinos.

Dodatne mogućnosti

KFC se obvezuje podržati rast i razvoj svojih zaposlenika kroz različite programe obuke i pogodnosti. Evo što možete očekivati:

 1. Obuka na radnom mjestu: KFC pruža sveobuhvatnu obuku za nove zaposlenike, osiguravajući da su dobro pripremljeni za svoje uloge od prvog dana.
 2. Poboljšanje vještina: Kontinuirane obuke pomažu zaposlenicima da izoštre svoje vještine u službi korisnika, kulinarstvu i vođenju.
 3. Razvoj menadžmenta: KFC nudi programe za njegovanje voditeljskih sposobnosti, pomažući zaposlenicima da se popnu stepenicama od osnovnih do upravljačkih pozicija.
 4. Karijerne staze: S jasnim okvirom napredovanja u karijeri, KFC omogućuje motiviranim pojedincima napredovanje unutar tvrtke.
 5. Fleksibilno raspoređivanje: KFC cijeni ravnotežu između posla i privatnog života, nudeći fleksibilne opcije rasporeda kako bi zadovoljio potrebe zaposlenika.
 6. Popusti za zaposlenike: Uživajte u popustima na KFC obroke, što čini da bude još nagrađujuće biti dio tima.
 7. Zdravlje i wellness: Neki KFC lokali pružaju pogodnosti za zdravlje i wellness, promičući opće blagostanje zaposlenika.
 8. Programi priznanja: Izuzetno dobre rezultate primjećuje se, jer KFC prepoznaje i nagrađuje zaposlenike koji idu dodatni korak.
 9. Pomoć pri školovanju: U nekim slučajevima, KFC nudi programe pomoći pri školovanju kako bi pomogao zaposlenicima u nastavku obrazovanja.
 10. Uključenost zaposlenika: Sudjelujte u timskim aktivnostima i događajima koji potiču pozitivno radno okruženje i zajedništvo.

Obveza KFC-a prema rastu i dobrobiti zaposlenika čini ga mjestom gdje možete započeti karijeru i nastaviti uspješno i profesionalno napredovati.

Zaključak

Čestitamo! Sada ste opremljeni za početak vašeg putovanja s KFC-om. Prateći ove korake, na dobrom ste putu da uspješno se prijavite za posao koji vam odgovara.

Bilo da je riječ o radu na prvoj liniji, u kuhinji ili upravljanju, KFC ima mjesto za vas. Prilagodite svoj životopis, koristite konkretne primjere i neka vaša strast zasja.

S obukom i benefitima, KFC podržava vaš rast. Vaša budućnost u KFC-u počinje sada – napravite taj prvi korak i prijavite se za uzbudljivu karijeru koja vas očekuje.

Čitajte na drugom jeziku