Burger King zapošljava: Saznajte kako se prijaviti za poslove danas

Ako ste zainteresirani za dinamičan i uzbudljiv posao, ovaj članak će vas voditi kroz korake kako se prijaviti za poslove u Burger Kingu.

Od pripreme vaše prijave do savjeta kako se istaknuti tijekom procesa odabira, upravo ćete dobiti sve informacije koje vam trebaju da napravite prvi korak.

ADVERTISEMENT

Ponude poslova i dostupne pozicije u Burger Kingu

Burger King nudi različite poslovne prilike u svojim restoranima, od uloga u korisničkoj službi do upravljačkih pozicija.

Neki od dostupnih poslova uključuju:

 • Član tima: Kao član tima, radit ćete u srcu operacije. Imat ćete priliku naučiti o pripremi hrane, korisničkoj usluzi i upravljanju trgovinom. Osim osnovne plaće, možete zaraditi bonuse za izvanrednu uslugu i dobiti popuste na hranu dok radite, pomažući vam u uštedi novca na obrocima.
 • Blagajnik: U ulozi blagajnika, bit ćete odgovorni za obradu narudžbi i rukovanje transakcijama. To će vam pružiti vrijedno iskustvo u rukovanju novcem i korisničkoj usluzi. Osim plaće, možete ostvariti beneficije poput popusta za zaposlenike u drugim trgovinama i aktivnostima, doprinoseći vašoj uštedi.
 • Nadzornik smjene: Ako tražite izazovniju ulogu, pozicija nadzornika smjene mogla bi biti idealna za vas. Imat ćete priliku voditi timove i osigurati glatko funkcioniranje restorana. Uz konkurentnu plaću, možda ćete imati pristup bonusima temeljenim na rezultatima tima, što bi moglo povećati vaše zarade.

Osim konkurentnih plaća, poslovi u Burger Kingu nude beneficije koje mogu uključivati zdravstveno osiguranje, planove štednje za mirovinu i mogućnosti profesionalnog razvoja.

ADVERTISEMENT

Ove beneficije ne samo da pomažu osigurati vaše financijsko blagostanje nego vam također pružaju priliku za napredovanje u karijeri i izgradnju čvrste budućnosti.

Burger King zapošljava: Saznajte kako se prijaviti za poslove danas
Izvor slike: Zippia

Postupak prijave: Jednostavni koraci za prijavu za poslove u Burger Kingu

Postupak prijave za poslove u Burger Kingu je jednostavan i pristupačan.

Specifični detalji online procesa mogu varirati po zemljama, ali obično uključuju pronalaženje slobodnih radnih mjesta, ispunjavanje online prijave, te, ako ste odabrani, sudjelovanje na razgovoru za posao.

ADVERTISEMENT

Imajte na umu da se zahtjevi mogu promijeniti. Aplikanti obično trebaju biti punoljetni i imati legalnu dozvolu za rad u odgovarajućoj zemlji.

Dodatno, vrednuju se vještine poput timskog rada, uslužnosti i spremnosti za učenje.

Pravljenje praznih radnih mjesta

Lako je pronaći te prilike! Evo direktnog puta:

 • Službena web stranica: Posjetite web stranicu za zaposlenje u Burger Kingu za svoju regiju. Tamo ćete pronaći popis dostupnih radnih mjesta na različitim lokacijama.
 • Online Pretraga: Na pretraživačima poput Google-a, unesite pojmove poput “poslovi u Burger Kingu” zajedno s imenom svojeg grada ili lokacije. To će vas odvesti do relevantnih veza kako biste vidjeli otvorene pozicije.
 • Platforme za Zaposljavanje: Istražite web stranice za traženje poslova poput Indeed, LinkedIn ili drugih koje se usredotočuju na poslove u prehrambenoj industriji. Filtrirajte rezultate prema lokaciji i vrsti posla kako biste pronašli odgovarajuća radna mjesta.
 • Posjetite Restorane: Ponekad restorani mogu imati objavljene oglase za posao na svojim prozorima ili vratima. Posjetite lokalni Burger King i raspitajte se o dostupnim radnim mjestima.
 • Društveni Mediji: Pratite službene Burger King profile na platformama poput Facebook-a, Twitter-a i Instagram-a. Ponekad objavljuju prazna radna mjesta u svojim objavama.

Obrazac za prijavu

Imajte na umu da se postupak može malo razlikovati ovisno o vašoj lokaciji i zemlji. Slijedite upute navedene u obrascu i ne ustručavajte se potražiti pomoć.

 1. Pristup obrascu: Pronađite link koji vas vodi do dostupnih radnih mjesta na službenoj web stranici.
 2. Filtrirajte po lokaciji: Može vam se zatražiti da odaberete lokaciju na kojoj želite raditi. Dodatno, u nekim slučajevima, možete filtrirati po kategoriji ili ključnim riječima kako biste pronašli odgovarajuću poziciju.
 3. Pretražite radna mjesta: Pređite kroz popis dostupnih radnih mjesta. Pažljivo pročitajte opise i zahtjeve kako biste se uvjerili da odgovarate profilu.
 4. Prijavite se: Kada pronađete zanimljivo radno mjesto, kliknite na gumb “Prijavi se”.
 5. Osobni podaci: Obrazac će vas zamoliti da pružite svoje osobne podatke, poput imena, adrese, broja telefona i e-pošte.
 6. Životopis: Možda će vas zamoliti da učitate svoj životopis ili CV u digitalnom formatu. Provjerite imate li ažuriranu verziju spremnu za učitavanje.
 7. Opća pitanja: Neki obrasci mogu sadržavati opća pitanja o vašem radnom iskustvu, dostupnosti i relevantnim vještinama.
 8. Pošaljite: Pregledajte sve informacije koje ste pružili kako biste bili sigurni da su točne. Kada budete sigurni, kliknite na gumb “Pošalji”.

Intervju

Ako budete izabrani, bit ćete kontaktirani radi dogovora o intervjuu. To je uzbudljiva prilika da pokažete svoje vještine i osobnost uživo.

Pripremite se za intervju istraživanjem Burger Kinga, njegove povijesti i vrijednosti. Budite točni, odjeveni primjereno i pokažite entuzijazam.

Također, pregledajte svoje radno iskustvo i razmislite o konkretnim primjerima koji pokazuju vašu sposobnost rada u timu i pružanja izvrsne usluge kupcima.

Niste izabrani?

Ako niste izabrani, nemojte biti obeshrabreni. Traženje posla u Burger Kingu može biti konkurentno, a to što niste izabrani ne znači da nećete uspjeti u budućnosti.

Može biti korisno prijaviti se na druge lokacije ili istražiti druge mogućnosti. Ukoliko dobijete povratnu informaciju o razlozima zbog kojih niste izabrani, koristite je za poboljšanje i rast u svojim budućim aplikacijama.

Pros and Cons of Burger King Jobs

Pros:

 • Valuable Experience: Rad u Burger Kingu pruža vam priliku stjecanja iskustva u industriji brze hrane, što može biti korisno za buduće poslovne prilike.
 • Dynamic Environment: Radno okruženje u Burger Kingu je dinamično i aktivno, što može biti uzbudljivo za one koji uživaju u stalnoj aktivnosti.
 • Skill Development: Imat ćete priliku razviti vještine u usluživanju korisnika, timskom radu i upravljanju vremenom, koje su prenosive na druge poslove.
 • Benefits and Discounts: Neke pozicije nude pogodnosti poput popusta na hranu i bonuse za iznimnu uslugu, pomažući vam u štednji novca.
 • Internal Growth: Ako imate ambicije za napredovanje u karijeri, Burger King nudi interne prilike za rast, uključujući nadzorne i upravljačke uloge.

Cons:

 • Irregular Hours: Industrija brze hrane često uključuje nepravilne sate, uključujući smjene vikendom i praznicima.
 • Physical Workload: Neke uloge u Burger Kingu mogu biti fizički zahtjevne, jer uključuju stajanje tijekom dugih razdoblja i rad u prometnoj kuhinji.
 • Initial Salaries: Neke pozicije, posebice one na početnoj razini, mogu nuditi niže početne plaće u usporedbi s drugim industrijama.
 • Fast-Paced Environment: Brza priroda posla može dovesti do stresnih i visokopritisnih situacija tijekom vrhunskih razdoblja aktivnosti.
 • Employee Turnover: Fluktuacija zaposlenika u industriji brze hrane može biti visoka, potencijalno utječući na dosljednost tima i dinamiku rada.

Zaključak

Prijavljivanje za posao u Burger Kingu pruža vam uzbudljivu priliku da se pridružite njihovom timu u brzoj prehrambenoj industriji.

Kroz dostupan online postupak prijave, bit ćete u mogućnosti istražiti različite pozicije, od usluge korisnicima do upravljačkih uloga.

Zapamtite da ćete slobodna radna mjesta pronaći na službenoj web stranici Burger Kinga ili na online platformama za traženje poslova.

Čitajte na drugom jeziku