Starbucksin palkkaaminen: Selvitä miten hakea ja tule Starbucksin kumppaniksi

Oletko koskaan unelmoinut olevasi barista Starbucksin tiskin takana, luoden niitä rakastettuja juomia? Tämä artikkeli on sinun karttasi siirtymiseen kahvin ystävästä Starbucksin kumppaniksi.

Opi navigoimaan Starbucksin rekrytointiprosessissa ja ota ensimmäinen askel kohti tärkeää osaa Starbucksin tarinassa. Matkasi Starbucksin tiimiin liittymiseen alkaa nyt.

ADVERTISEMENT

Miksi liittyä Starbucksiin?

Ennen kuin sukellat hakuprosessiin, tutustutaan siihen, mikä erottaa Starbucksin muista. Tässä on syitä, miksi sinun kannattaa harkita liittymistä:

 1. Sisältävä harmonia: Starbucks ei ole pelkästään työpaikka; se on tiivis, monimuotoinen yhteisö, jossa jokaisen ääni kuuluu ja kunnioitetaan.
 2. Kattavat edut: Terveydenhuollosta osakeoptioihin Starbucks tarjoaa holistisen etupaketin, joka huolehtii sinusta.
 3. Mahdollisuuksien aikaansaaminen: Starbucksin seinien sisällä kasvu ei ole vaihtoehto; se on odotus. Laajenna taitojasi, tutustu rooleihin ja edistä uraasi.
 4. Arvot, jotka ovat linjassa: Liity yritykseen, joka priorisoi enemmän kuin voitot: Starbucks omistautuu yhteiskunnalliselle hyvälle ja ympäristövastuulle.
 5. Kahvitaito: Jos kahvi virtaa suonissasi, Starbucks antaa sinun hioutua intohimoosi ja uppoutua kahvin valmistuksen taitoon.
 6. Ajan joustavuus: Olet sitten yökyöpeli, aamulintu tai jonglööraat useiden sitoumusten välillä, Starbucks taipuu mukautuakseen aikatauluusi.
 7. Verkostojen sulautuminen: Luo ammatillisia yhteyksiä ja vaikuta yhteisöösi Starbucksin kumppanuuksien ja aloitteiden kautta.

Ota Starbucks vastaan työpaikkana ja dynaamisena foorumina, jossa yksilöllisyytesi ja tavoitteesi kukoistavat.

Roolit ja Tehtävät

Starbucksilla mahdollisuudet ulottuvat kahvin valmistuksesta paljon laajemmalle. Tutustu erilaisiin rooleihin, jotka sopivat erilaisille lahjoille ja tavoitteille:

ADVERTISEMENT
 1. Barista: Starbucksin sydän, vastuussa ikonisten juomien valmistuksesta ja poikkeuksellisen asiakaskokemuksen varmistamisesta.
 2. Vuorovastaava: Johtotehtävä, jossa ohjataan tiimiä vuorojen aikana, ylläpidetään operatiivista erinomaisuutta ja parannetaan asiakaskohtaamisia.
 3. Myyjäpäällikkö: Valvo myymälän toimintaa, lisää suorituskykyä ja luo kukoistava työympäristö kumppaneille.
 4. Kahviasiantuntija: Syvennä kahviosaamistasi, opeta muille kumppaneille ja asiakkaille sekä tule kahvimaailman asiantuntijaksi.
 5. Toimistotehtävät: Markkinoinnista ja henkilöstöhallinnosta rahoitukseen ja tietotekniikkaan, osallistu Starbucksin menestykseen kulissien takaa.
 6. Kahvipaahtimo- ja erikoistehtävät: Upoudu kahvin maailmaan Starbucksin erikoispaahtimoilla näyttäen premiumkokemuksia.
 7. Drive-Thru Kumppani: Helpota nopeatempoisia drive-thru-kohtaamisia varmistaen nopea palvelu tinkimättä laadusta.
 8. Digitiimiläinen: Tartu digitaaliseen aikaan auttamalla asiakkaita mobiilitilauksissa ja tech-kysymyksissä.
 9. Kahvikoulutuksen Asiantuntija: Jaa kahvitietosi työpajoissa ja tapahtumissa valaisten kumppaneita ja asiakkaita.
 10. Leipuri: Osallistu Starbucks-valikoimaan valmistamalla leivonnaisia ja herkkuja.

Tartu tilaisuuteen löytääksesi paikkasi Starbucks-perheessä, olitpa vahvuuksiesi ja tavoitteidesi suhteen missä tahansa.

Hakemusprosessi

Valmis ottamaan askeleen kohti Starbucks-kumppanuutta? Tässä yleiskatsaus hakemusprosessista auttaaksesi sinua läpi:

 1. Verkkohakemus: Aloita vierailemalla Starbucks-urasivustolla tutustuaksesi avoimiin tehtäviin ja lähettääksesi hakemuksesi.
 2. Ansioluettelon luominen: Räätälöi ansioluettelosi korostaaksesi relevanteja taitoja ja kokemuksia, tehden vakuuttavan perustelun soveltuvuudestasi Starbucksille.
 3. Arvioinnit ja Testit: Riippuen roolista, saatat joutua suorittamaan arvioinnit tai testit, jotka mittaavat pätevyyttäsi ja taitojasi.
 4. Haastatteluvaiheet: Valmistaudu haastatteluihin, mukaan lukien puhelin-, virtuaali- ja kasvokkain tapaamiset. Esittele innostuneisuutesi ja linjakkuutesi Starbucksin arvojen kanssa.
 5. Tutustu tiimiin: Tietyissä rooleissa saatat saada mahdollisuuden tavata potentiaaliset kollegasi ja kokea työympäristön ensikäden.
 6. Taustatarkistus: Starbucks tekee taustatarkistuksia varmistaakseen turvallisen ja luotettavan työympäristön kaikille kumppaneille.
 7. Tarjous ja Perehdytys: Saat tarjouksen prosessin päätteeksi. Tervetuloa kyytiin aloittaessasi Starbucksin perehdytysmatkan.

Siirry tähän prosessiin luottavaisin mielin, sillä jokainen askel vie sinua lähemmäksi Starbucks-tiimin liittymistä.

ADVERTISEMENT

Starbucksin etsimät ominaisuudet

Starbucks etsii kumppaneiksi henkilöitä, jotka ilmentävät tiettyjä ominaisuuksia, jotka täydentävät ainutlaatuista Starbucks-kokemusta. Tässä on mitä Starbucks arvostaa:

 1. Asiakaskeskeinen asenne: Keskitä huomiosi poikkeukselliseen asiakaspalveluun, tehden jokaisesta vierailusta mieleenpainuvan ja nautittavan.
 2. Tiimityöskentely: Kukoista tiimiympäristössä, työskennellen saumattomasti kollegojen kanssa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 3. Sopeutumiskyky ja joustavuus: Omaksu muutos ja haasteet, osoittaen kykysi sopeutua dynaamisessa työympäristössä.
 4. Positiivinen energia: Leiki innostusta vuorovaikutuksiin, luoden myönteisen ilmapiirin kumppaneille ja asiakkaille.
 5. Innostus oppimista kohtaan: Näytä janoa tiedolle ja valmiutta kasvaa ammatillisesti ja henkilökohtaisesti.
 6. Eettiset arvot: Tunnustaudu Starbucksin sitoutumiseen eettisiin periaatteisiin, eheyteen ja vastuulliseen liiketoimintakäytäntöihin.
 7. Monimuotoisuus ja inklusiivisuus: Omaksu ja edistä sisältävä ympäristöä, joka kunnioittaa ja arvostaa erilaisuutta.
 8. Ongelmanratkaisutaidot: Lähesty esteitä ratkaisukeskeisellä ajattelulla, edistäen tehokasta vianmääritystä.
 9. Viestintätaito: Välitä ajatuksia ja ideoita tehokkaasti, varmistaen vuorovaikutuksen selkeyden ja ymmärrettävyyden.
 10. Vastuullinen kansalaisuus: Heijasta Starbucksin omistautumista yhteiskuntavastuuseen ja positiiviseen vaikutukseen yhteisöihin.

Näiden ominaisuuksien omaksuminen rikastuttaa matkaasi kumppanina ja parantaa Starbucks-kokemusta kaikille kohtaamillesi ihmisille.

Edut ja edut

Starbucks-tiimiin liittymisellä on monia etuja ja etuja, jotka menevät paljon palkkakuitin ulkopuolelle. Tässä on mitä voit odottaa:

 1. Kattava terveydenhuolto: Pääsy terveys-, hammas- ja näkövakuutukseen, joka varmistaa hyvinvointisi huolehditaan.
 2. Osakeomistus: Tule Starbucksin osakkaaksi osakkeiden myötä, tasaten menestyksesi yhtiön kasvun kanssa.
 3. Kumpparialennukset: Nauti runsaista alennuksista Starbucks-tuotteisiin, laajentaen juomia, ruokaa ja tavaroita koskevaa alennusta.
 4. Eläkesäästöt: Valmistaudu tulevaisuuteen Starbucksin 401(k)-ohjelman avulla, joka auttaa sinua rakentamaan turvallisen eläkkeen.
 5. Opintotuki: Hae koulutusta Starbucksin College Achievement Planin avulla, joka tarjoaa täyden lukukausimaksun kandidaatin tutkintoa varten.
 6. Palkallinen vapaailta: Tasapainota työ ja elämä palkallisilla loma- ja sairauslomapäivillä sekä vanhempainvapaalla päteville kumppaneille.
 7. Urakehitys: Pääsy erilaisiin koulutusohjelmiin ja resursseihin, jotka mahdollistavat kasvusi yrityksessä.
 8. Tunnustus ja palkinnot: Starbucks arvostaa erinomaista suoritusta palkintojen ja tunnustusohjelmien kautta.
 9. Joustava aikataulu: Hyödy joustavista työtunneista, jotka soveltuvat erilaisille elämäntyyleille ja sitoumuksille.
 10. Yhteisötoiminta: Osallistu Starbucksin vapaaehtoisohjelmiin ja aloitteisiin, jotka edistävät paikallisten yhteisöjen hyvinvointia.

Nauti näistä eduista, jotka rikastuttavat työkokemustasi ja parantavat yleistä elämänlaatuasi Starbucksin kumppanina.

Päätös

Kun saavutat tämän oppaan loppuosan, muista, että polkusi Starbucksin kumppaniksi on täynnä mahdollisuuksia.

Aloittaessasi juomien valmistamisen ja verkostoitumisen globaalin yhteisön kanssa, tämä on enemmän kuin työ – se on mahdollisuus olla osa jotain eloista ja vaikuttavaa. Liity joukkoomme luomaan merkityksellisiä hetkiä, kuppi kerrallaan.

Sinun Starbucks-matkasi alkaa tänään.

Lue toisella kielellä