Burger King rekrytoi: Opi, miten hakea työpaikkoja tänään

Jos olet kiinnostunut dynaamisesta ja jännittävästä työstä, tämä artikkeli opastaa sinua hakemaan Burger King -työpaikkoja.

Aina hakemuksen valmistelusta vinkkeihin erottuaksesi valintaprosessissa, saat kaiken tarvitsemasi tiedon ottaaksesi ensimmäisen askeleen.

ADVERTISEMENT

Jobimahdollisuudet ja avoinna olevat paikat Burger Kingillä

Burger King tarjoaa erilaisia työmahdollisuuksia ravintoloissaan, aina asiakaspalvelutehtävistä johtotehtäviin.

Joitakin avoinna olevista tehtävistä ovat:

 • Tiimin jäsen: Tiimin jäsenenä työskentelet toiminnan ytimessä. Sinulla on mahdollisuus oppia ruoanvalmistusta, asiakaspalvelua ja ravintolan hallintaa. Peruspalkan lisäksi voit ansaita bonuksia erinomaisesta palvelusta ja saada ruoka-alennuksia työskennellessäsi, mikä auttaa sinua säästämään ruokamenoissasi.
 • Kassatyöntekijä: Kassatyöntekijänä olet vastuussa tilausten käsittelystä ja maksutapahtumista. Tämä antaa sinulle arvokasta kokemusta rahankäsittelystä ja asiakaspalvelusta. Palkan lisäksi saat etuja, kuten alennuksia muissa kaupoissa ja toiminnoissa, mikä auttaa säästämään rahaa.
 • Vuoroesimies: Jos etsit haastavampaa roolia, vuoroesimiehen tehtävä voi olla sinulle sopiva. Sinulla on mahdollisuus johtaa tiimejä ja varmistaa ravintolan sujuvat toiminnot. Kilpailukykyisen palkan lisäksi saat mahdollisesti suoritusperusteisia tiimibonuksia, jotka voivat kasvattaa ansioitasi.

Lisäksi kilpailukykyisten palkkojen lisäksi Burger Kingin työtarjoukset sisältävät etuuksia, kuten terveysvakuutusta, eläkesäästösuunnitelmia ja ammatillisen kehittymisen mahdollisuuksia.

ADVERTISEMENT

Nämä edut eivät ainoastaan turvaa taloudellista hyvinvointiasi vaan tarjoavat sinulle mahdollisuuden kasvaa urallasi ja rakentaa vahvan tulevaisuuden.

Burger King rekrytoi: Opi, miten hakea työpaikkoja tänään
Kuvan lähde: Zippia

Hakuprosessi: Helppo tapa hakea Burger Kingin työpaikkoja

Burger Kingin työpaikkojen hakuprosessi on suoraviivainen ja saavutettavissa.

Verkkohakuprosessin yksityiskohdat saattavat vaihdella maittain, mutta yleisesti ottaen siihen kuuluu avointen työpaikkojen etsiminen, verkkohakemuksen täyttäminen ja, jos valitaan, haastatteluun osallistuminen.

ADVERTISEMENT

Muista, että vaatimukset saattavat muuttua. Hakijoilta edellytetään yleensä laillista työikää ja oikeutta työskennellä kyseisessä maassa.

Lisäksi arvostetaan taitoja kuten tiimityöskentelyä, asiakaspalvelua ja halua oppia uusia asioita.

Vapaat työpaikat löytäminen

Niiden mahdollisuuksien löytäminen on helppoa! Tässä suora polku:

 • Virallinen verkkosivusto: Vieraile alueesi Burger Kingin työnhakusivustolla. Siellä näet listan eri sijainneissa avoinna olevista työpaikoista.
 • Verkkohaku: Käytä Googlen kaltaisia hakukoneita ja syötä hakusanat kuten “Burger King työpaikat” yhdessä kaupunkisi tai sijaintisi nimen kanssa. Se johtaa sinut relevanteille sivustoille, joissa voit nähdä avoimet työpaikat.
 • Työpaikkasivustot: Tutki työnhakusivustoja kuten Indeed, LinkedIn tai muita, jotka keskittyvät elintarvike- ja juomateollisuuden työpaikkoihin. Suodata tuloksia sijainnin ja tyypin perusteella löytääksesi sopivia työpaikkoja.
 • Vierailu ravintoloihin: Joskus ravintolat saattavat ilmoittaa työpaikoistaan ikkunoissaan tai ovissaan. Vieraile paikallisessa Burger Kingissä ja tiedustele avoimista työpaikoista.
 • Sosiaalinen media: Seuraa Burger Kingin virallisia tiliä alustoilla kuten Facebook, Twitter ja Instagram. He saattavat ajoittain ilmoittaa työpaikoistaan päivityksissään.

Hakemuslomake

Muista, että prosessi saattaa vaihdella hieman sijainnistasi ja maastasi riippuen. Noudata lomakkeessa annettuja ohjeita ja älä epäröi pyytää apua.

 1. Pääse lomakkeeseen: Etsi linkki, joka vie sinut avoimiin työpaikkoihin virallisella verkkosivustolla.
 2. Suodata sijainnin mukaan: Sinulta saatetaan pyytää valitsemaan työskentelypaikka. Lisäksi joissain tapauksissa voit suodattaa kategorian tai hakusanojen mukaan löytääksesi sopivan tehtävän.
 3. Tutustu avoimiin työpaikkoihin: Selaa saatavilla olevien työpaikkojen luetteloa. Lue kuvaukset ja vaatimukset huolellisesti varmistaaksesi, että sopisit profiiliin.
 4. Hae: Kun löydät mielenkiintoisen työpaikan, napsauta “Hae”-painiketta.
 5. Henkilötiedot: Lomake pyytää sinua antamaan henkilötietosi, kuten nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen.
 6. Ansioluettelo: Sinua saatetaan pyytää lataamaan ansioluettelosi tai CV:si digitaalisessa muodossa. Varmista, että sinulla on päivitetty versio valmiina ladattavaksi.
 7. Yleiset kysymykset: Jotkut lomakkeet voivat sisältää yleisiä kysymyksiä työkokemuksestasi, saatavuudestasi ja relevantista osaamisestasi.
 8. Lähetä: Käy läpi antamasi tiedot varmistaaksesi niiden oikeellisuuden. Kun olet varma, paina “Lähetä”-painiketta.

Haastattelu

Valittuna sinut otetaan yhteyttä haastattelun ajan sopimiseksi. Se on jännittävä mahdollisuus osoittaa taitosi ja persoona kasvotusten.

Valmistaudu haastatteluun tutustumalla Burger Kingiin, sen historiaan ja arvoihin. Ole ajoissa paikalla, pukeudu asianmukaisesti ja osoita innostustasi.

Käy myös läpi työkokemuksesi ja mieti konkreettisia esimerkkejä jotka osoittavat kykysi työskennellä tiimissä ja tarjota erinomaista asiakaspalvelua.

Et valittu?

Jos et tullut valituksi, älä lannistu. Työnhaku Burger Kingillä voi olla kilpailullista, ja valitsematta jääminen ei tarkoita, ettet voisi menestyä tulevaisuudessa.

Voit hakea työpaikkaa muista sijainneista tai tutkia muita mahdollisuuksia. Saatessa palautetta siitä, miksi et päässyt valituksi, käytä sitä kehittyäksesi ja kasvaaksesi tulevissa hakemuksissasi.

Burger Kingin työpaikkojen edut ja haitat

Edut:

 • Arvokasta kokemusta: Työskentely Burger Kingissä antaa sinulle mahdollisuuden saada kokemusta pikaruokateollisuudessa, mikä voi olla hyödyllistä tulevia työmahdollisuuksia ajatellen.
 • Dynaaminen ympäristö: Työympäristö Burger Kingissä on dynaaminen ja aktiivinen, mikä voi olla jännittävää niille, jotka nauttivat jatkuvasta toiminnasta.
 • Taitojen kehittäminen: Sinulla on mahdollisuus kehittää taitoja asiakaspalvelussa, tiimityössä ja ajanhallinnassa, jotka ovat siirrettävissä muihin töihin.
 • Edut ja alennukset: Joissakin tehtävissä tarjotaan etuja, kuten ruoka-alennuksia ja bonuksia poikkeuksellisesta palvelusta, jotka auttavat sinua säästämään rahaa.
 • Sisäinen kasvu: Jos sinulla on haluja edetä urallasi, Burger King tarjoaa sisäisiä kasvumahdollisuuksia, mukaan lukien valvonta- ja johtotehtävät.

Haitat:

 • Epätasaiset työajat: Pikaruokateollisuus voi usein sisältää epätasaisia työaikoja, mukaan lukien viikonloppuvuorot ja juhlapyhät.
 • Fyysinen työmäärä: Useat roolit Burger Kingissä voivat olla fyysisesti vaativia, koska ne edellyttävät pitkäaikaista seisomista ja työskentelyä kiireisessä keittiössä.
 • Alkupalkat: Joissakin tehtävissä, erityisesti aloittelijatason tehtävissä, palkat voivat aluksi olla matalammat verrattuna muihin teollisuudenaloihin.
 • Nopea ympäristö: Työn nopea luonne voi johtaa stressaaviin ja korkeapaineisiin tilanteisiin vilkkaina aikoina.
 • Työntekijöiden vaihtuvuus: Henkilöstön vaihtuvuus pikaruokateollisuudessa voi olla suurta, mikä saattaa vaikuttaa tiimien yhtenäisyyteen ja työskentelydynamiikkaan.

Päätelmä

Burger King -työhakemus tarjoaa sinulle jännittävän mahdollisuuden liittyä heidän tiimiinsä pikaruoka-alalla.

Saatavilla olevan verkkohakemuksen avulla voit tutustua erilaisiin tehtäviin asiakaspalvelusta johtotehtäviin.

Muista, että avoimia työpaikkoja löytyy viralliselta Burger Kingin verkkosivustolta tai verkko-työnhakualustoilta.

Lue toisella kielellä