Amazon rekrytoi: Kuinka hakea Amazonin työpaikkaa

Tavoitteena on ura yhdessä maailman johtavista yrityksistä, mikä on innostava päätös. Tutustu, miten voit liittyä osaksi Amazonin innovatiivista ja monipuolista tiimiä.

Tässä artikkelissa tutkitaan heidän rekrytointiprosessiaan ja opastetaan sinut läpi keskeisten vaiheiden onnistuneeseen hakemiseen.

ADVERTISEMENT

Amazon: Mahdollisuudet ja Edut

Amazonilla työskentely tarjoaa merkittävän taloudellisen mahdollisuuden sen kilpailukykyisten palkkojen, kattavien etujen ja erilaisten tapojen lisätä tuloja ja säästää tulevaisuutta varten.

Lisäksi kasvu, yhteistyö ja innostavat haasteet kulttuurina tekevät siitä houkuttelevan paikan edetä urallasi ja menestyä taloudellisesti.

Tiimien ja toimintojen laajuus tarjoaa useita polkuja ammatilliseen kehitykseen. Tulevaisuuteesi sijoittaminen on mahdollista eläkesuunnitelmien ja osakeohjelmien kautta.

ADVERTISEMENT

Yritys arvostaa ja tunnistaa työntekijöiden kovan työn ja panoksen ansioista ja tunnustusohjelmilla, mikä voi mahdollisesti lisätä pitkän aikavälin tuloja.

Navigoiminen Amazonin palkkausprosessin k

Tämä on yleiskuvaus siitä, mitä voit odottaa hakiessasi työtä Amazonilla.

Työpaikkojen tutkiminen ja tutkiminen

Jotta voit tutkia työmahdollisuuksia tehokkaasti, vieraile Amazon Jobs -verkkosivustolla (amazon.jobs.com) ja käytä sen rekrytointialustaa.

ADVERTISEMENT

Pääsivulla näet hakupalkin, johon voit syöttää avainsanoja, jotka liittyvät etsimiisi Amazon-uraan sekä rooleihin, joita Amazon nyt palkkaa.

Tutki asiaankuuluvia osioita:

 • Tiimit: Tässä osiossa voit tutkia mahdollisuuksia eri tiimeissä, kuten teknologiassa, operaatiossa ja markkinoinnissa, muun muassa. Valitse profiiliisi parhaiten sopiva alue.
 • Kategoriat: Täältä löydät mahdollisuuksia jaettuna logistiikkaan, myyntiin, ohjelmistokehitykseen, henkilöstöresursseihin, Amazonin varastotöihin ja muihin.
 • Sijainti: Jos haluat työskennellä tietyssä sijainnissa, tämä osio mahdollistaa työpaikkojen etsinnän tietyistä kaupungeista tai alueilta. Jos mietit, miten löydät Amazonin lähellä tapahtuvia rekrytointeja, käytä sijaintisuodatinta löytääksesi lähellä olevat tehtävät.
 • Mahdollisuudet opiskelijoille: Opiskelijana yritys tarjoaa myös ohjelmia ja harjoittelupaikkoja, jotka on suunniteltu antamaan sinulle kokemusta ja ammatillista kehitystä.

Jokainen listattu työ tarjoaa olennaiset tiedot, kuten roolikuvaukset, vaatimukset ja sijainnin. Klikkaa kiinnostavia tehtäviä saadaksesi lisätietoja.

Profiilin ja ansioluettelon luominen

Tämä on oleellinen osa Amazonin rekrytointiprosessia.

Tilin rekisteröinti:

 • Luo uusi tili: Jos sinulla ei vielä ole Amazon Jobs -tiliä, valitse “Luo uusi tili” -vaihtoehto. Täytä vaaditut tiedot, kuten sähköpostiosoitteesi ja turvallinen salasana. Tällä tavalla luodaan oma tili työmahdollisuuksia varten Amazon Jobsissa.
 • Käytä Amazon- tai Gmail-tiliä: Jos sinulla on jo Amazon- tai Gmail-tili, voit myös kirjautua Amazon Jobsiin. Tämä helpottaa prosessia ja antaa sinun hyödyntää jo olemassa olevia tietojasi näissä tileissä.

Profiilin täydentäminen:

 • Rekisteröinnin jälkeen sinua pyydetään antamaan yhteystietosi, kuten puhelinnumero, sähköposti, osoite ja postinumero.

Ansioluettelon luominen:

 • Profiilissasi etsi “Ansioluettelo” tai “Asiakirjat” osiota.
 • Jos sinulla on jo valmis ansioluettelo digitaalisessa muodossa, voit ladata sen alustalle. Varmista, että se on ajan tasalla ja hyvin muotoiltu.
 • Jos haluat luoda ansioluettelon alustalla, Amazon Jobs voi tarjota työkaluja työkokemuksesi, koulutuksesi ja muiden osioiden syöttämiseen järjestelmällisesti.

Ansioluettelon räätälöinti:

 • Varmista, että ansioluettelossasi korostetaan relevantteja taitoja sille tyypille työpaikkaa, jota haet. Räätälöi jokainen ansioluettelo työn vaatimusten perusteella nopeuttaaksesi Amazonin rekrytointiprosessia.

Verkko-​hakemuksen Lähettäminen

Klikkaa työpaikkailmoitusta saadaksesi tarkempia tietoja ja aloittaaksesi hakuprosessin, klikkaa “Hae Nyt” tai vastaavaa painiketta.

Konkreettisia Kysymyksiä ja Yleisimpiä Kysymyksiä:

 • Vastaa konkreettisiin kysymyksiin liittyen tehtävään. Nämä kysymykset voivat vaihdella tehtävän mukaan mutta voivat liittyä relevanttiin kokemukseesi, teknisiin taitoihisi tai ongelmanratkaisukykyysi.
 • Valmistele selkeitä ja tiiviitä vastauksia korostaen vahvuuksiasi ja kykyäsi osallistua tehtävään.

Koulutus ja Kelpoisuus:

 • Anna tietoja koulutuksestasi, mukaan lukien saadut tutkinnot, oppilaitokset ja valmistumispäivät.
 • Varmista, että täytät tehtävän kelpoisuusvaatimukset, jotka on lueteltu ilmoituksessa. Nämä voivat sisältää työkokemusvaatimuksia, erityistaitoja ja muita kriteereitä.

Tietojen Tarkkuuden Tunnustaminen:

 • Saattaa joskus olla, että sinua pyydetään tunnustamaan, että annetut tiedot ovat totta ja täydellisiä. Varmista, että annat tarkkoja ja varmennettavia tietoja.

Ansioluettelon Liittäminen:

 • Lataa ansioluettelosi tai täytä vaaditut kentät kuvataksesi työkokemustasi, saavutuksiasi ja aiempia vastuitasi. Olitpa sitten hakemassa osa-aikatöitä Amazonilta tai etätyöpaikkaa Amazonilla, varmista, että se on räätälöity tehtävän mukaisesti.

Arviointi ja Lähetys:

 • Ennen hakemuksen lähettämistä, tarkista kaikki tiedot varmistaaksesi, että ne ovat oikein ja täydellisiä.

Seuranta:

 • Pysy kartalla sähköpostistasi ja Amazonin Työpaikat -portaalista saadaksesi tiedon mahdollisista päivityksistä hakemuksesi tilanteesta.

Haastattelu

Sinua voidaan haastatella hakemuksesi jättämisen jälkeen ja kun sinut on otettu huomioon tehtävän täyttämiseen. Tämä voi tapahtua eri keinoin:

 • Sähköposti: Amazonin työtiimi viestii usein sähköpostitse haastatteluaikojen sovittamiseksi. Jos sinut on valittu haastatteluun, saat ohjeet sekä tiedot haastattelun päivästä, ajasta ja muodosta.
 • Puhelu: Joissakin tapauksissa yritys voi aikatauluttaa puhelinhaastatteluja osana prosessia. He antavat sinulle tarvittavat tiedot puhelua varten ja ohjeita valmistautumiseen.
 • Online-haastattelualusta: Amazon käyttää myös verkkoalustoja virtuaalisiin haastatteluihin, erityisesti etätyöpaikoissa tai kansainvälisissä tehtävissä. He lähettävät sinulle linkin ja ohjeet osallistumista varten online-haastatteluun.
Amazon rekrytoi: Kuinka hakea Amazonin työpaikkaa
Kuvan lähde: Ahoraeducación

Päätelmä

Amazonin rekrytointiprosessi on portti globaaliin ja vaikutusvaltaiseen työympäristöön. Prosessi etsii sitoutuneita ja sopivia ehdokkaita.

Hakijoiden navigoidessa erityisiin ja yleisiin kysymyksiin sekä koulutukseen ja pätevyyteen liittyviin yksityiskohtiin, he voivat osoittaa sopivuutensa ja soveltuvuutensa yrityksen kulttuuriin.

Etujen, tunnustusohjelmien ja ammatillisen kehityksen keskittymisen kautta Amazon osoittautuu houkuttelevaksi vaihtoehdoksi niille, jotka etsivät kasvua ja palkintoja.

Lue toisella kielellä