Наем в Starbucks: Открийте как да кандидатствате и станете партньор на Starbucks

Някога ли сте мечтали да сте бариста зад броя на Starbucks, създавайки тези обичани напитки? Този статия е вашата пътна лента за прехода от обичайния любител на кафе към партньор на Starbucks.

Научете как да се справите с набирането на персонал за Starbucks и да направите първата стъпка към становище, което е от съществено значение за успеха на Starbucks. Вашият път към присъединяване към екипа на Starbucks започва сега.

ADVERTISEMENT

Защо да се присъедините към Starbucks?

Преди да се хвърлите в процеса на кандидатстване, нека разгледаме какво прави Starbucks уникален. Ето защо трябва да обмислите да се присъедините:

 1. Включваща хармония: Starbucks не е просто работно място; това е здраво обединено, разнообразно общество, където гласът на всеки се чува и уважава.
 2. Пълен пакет социални гаранции: От покритие на здравето до опции за акции, Starbucks предлага пълен пакет социални гаранции, който се грижи за вас.
 3. Подхранете своя потенциал: В стените на Starbucks, растежът не е опция; това е очакване. Развивайте своите умения, изследвайте роли и напредвайте в кариерата си.
 4. Ценности, които са в хармония: Ангажирайте се с компания, която отделя повече внимание на социалната отговорност и екологичната отговорност, а не само на печалбата: Starbucks се посвещава на обществения интерес и екологичната отговорност.
 5. Майсторство на кафето: Ако кафето тече във вашите вени, Starbucks ви позволява да развиете вашата страст и да се потопите в изкуството на приготвянето на напитки.
 6. Гъвкавост в работното време: Независимо дали сте нощна птица, ранен птичка или се борите с множество ангажименти, Starbucks се адаптира, за да отговори на вашия график.
 7. Сливане на мрежи: Създавайте професионални връзки и допринасяйте за вашата общност чрез партньорствата и инициативите на Starbucks.

Приемете Starbucks като работно място и динамична платформа, където вашата индивидуалност и амбиции процъфтяват.

Роли и Позиции

В Starbucks възможностите са по-широки от просто приготвянето на кафе. Открийте разнообразие от роли, които отговарят на различни таланти и амбиции:

ADVERTISEMENT
 1. Бариста: Сърцето на Starbucks, отговорен за приготвянето на иконични напитки и гарантиране на изключително преживяване за клиентите.
 2. Старши Мениджър: Лидерска роля, насочваща екипа по време на смени, поддържаща оперативно отличие и подобряваща взаимодействията с клиентите.
 3. Мениджър на Магазин: Надзиравайте операциите в магазина, стимулирайте представянето и засилете благоприятна работна среда за партньорите.
 4. Майстор на Кафето: Повишете своите познания за кафе, обучавайте колегите и клиентите си и станете кафе експерт.
 5. Корпоративни Роли: От маркетинг и човешки ресурси до финанси и информационни технологии, допринесете за успеха на Starbucks зад кулисите.
 6. Роли в Роустъриите и Резервите: Поглъбете се в изкуството на кафето в специализираните роустърии на Starbucks, предлагащи премиум преживявания.
 7. Партньор по Драйв-тру: Улеснявайте бързи драйв-тру взаимодействия, гарантирайки бързо обслужване без да компрометирате качеството.
 8. Член на Дигитален Екип: Обсвободете се в дигиталната епоха, като помагате на клиентите с поръчки чрез мобилно приложение и въпроси, свързани с технологиите.
 9. Специалист по Кафе Образование: Споделяйте знанията си за кафе чрез семинари и събития, просветлявайки партньорите и клиентите.
 10. Пекар: Допринесете за менюто на Starbucks, като приготвяте печива и вкусни изкушения.

Възприемете възможността да намерите своето място в семейството на Starbucks, независимо от вашите силни страни и амбиции.

ПРОЦЕС НА ЗАЯВЛЕНИЕ

Готови сте да направите крачка към станалето Starbucks партньор? Ето разбиране на процеса на кандидатстване, който ще ви насочи:

 1. Онлайн Заявка: Начнете, като посетите уебсайта на Starbucks за кариери, за да разгледате наличните позиции и подадете вашата заявка.
 2. Създаване на Резюме: Адаптирайте вашето резюме, за да подчертаете съответните умения и опит, като направите здрав аргумент за вашата подходящост за Starbucks.
 3. Оценки и Тестове: В зависимост от ролята, може да бъдете поискани да завършите оценки или тестове, които измерват вашия капацитет и способности.
 4. Етапи на Събеседване: Подгответе се за интервюта, включително телефонни, виртуални и на място. Покажете своята ентусиазираност и съответствие със стойностите на Starbucks.
 5. Среща с Екипа: В определени роли може да имате възможността да срещнете вашите потенциални колеги и да изпитате работната среда на живо.
 6. Проверка на Миналото: Starbucks извършва проверки на миналото, за да гарантира безопасна и доверителна работна среда за всички партньори.
 7. Оферта и Запознаване: Ще получите оферта след завършване на процеса. Добре дошли на борда, докато се отправяте на пътешествието си с Starbucks.

Започнете този процес с увереност, тъй като всеки стъпка ви довежда по-близо до присъединяване към екипа на Starbucks.

ADVERTISEMENT

Качества, които Starbucks търси

Starbucks търси партньори, които въплъщават определени качества, допринасяйки за уникалното преживяване в Starbucks. Ето какво цени Starbucks:

 1. Отношение, ориентирано към клиента: Придавайте значение на изключителното обслужване на клиентите, правейки всяко посещение незабравимо и приятно.
 2. Екипна работа: Процъфтявайте в екипна среда, работейки хармонично с колегите си, за да постигнете общи цели.
 3. Приспособяемост и устойчивост: Заприличавайте с промяната и предизвикателствата, демонстрирайки способността да се приспособите в динамичната работна среда.
 4. Положителна енергия: Впрегнете ентусиазъм във взаимодействията, стимулирайки положителна атмосфера за партньорите и клиентите.
 5. Страст към ученето: Показвайте жажда за знание и готовност да растете професионално и личностно.
 6. Етични ценности: Съответствайте на ангажимента на Starbucks към етика, интегритет и отговорни бизнес практики.
 7. Разнообразие и инклузия: Обичайте и допринесете за инклузивна среда, която уважава и цени различията.
 8. Умения за решаване на проблеми: Приближавайте препятствията с ориентирано към решения мислене, което допринася за ефективно разрешаване на проблеми.
 9. Професионализъм в комуникацията: Ефективно предавайте мисли и идеи, гарантирайки ясност и разбирателност на взаимодействието.
 10. Отговорно гражданство: Отразявайте предаността на Starbucks към обществена отговорност и позитивното влияние върху общностите.

Притежаването на тези качества обогатява вашето пътуване като партньор и подобрява преживяването в Starbucks за всеки, с когото се срещате.

Предимства и Бонуси

Присъединяването към екипа на Starbucks носи цял ред от предимства и бонуси, които отиват извън простата заплата. Ето на какво може да се надявате:

 1. Изчерпателно Застрахование за Здравето: Достъп до здравни, зъболекарски и очни застраховки, гарантиращи, че вашето благополучие е внимателно осигурено.
 2. Собственост на Стоки: Станете акционер на Starbucks чрез акции в компанията, съгласувайки своя успех с растежа на компанията.
 3. Отстъпки за Партньори: Възползвайте се от щедри отстъпки на Starbucks продуктите, включително напитки, храна и стоки.
 4. Спестявания за Пенсия: Подгответе се за бъдещето с плана за 401(k) на Starbucks, който ви помага да изградите сигурна пенсия.
 5. Подкрепа за Обучение: Преследвайте образование с College Achievement Plan на Starbucks, предлагайки пълно осигуряване на таксите за бакалавърска степен.
 6. Платен Отпуск: Балансирайте работата и живота си с платени почивни дни, болногледни дни и отпуск за родители за квалифицирани партньори.
 7. Развитие на Кариерата: Достъп до различни обучителни програми и ресурси, които ви дават сила да растете в компанията.
 8. Признание и Награди: Starbucks отбелязва изключителни постижения чрез награди и програми за признание.
 9. Гъвкав График на Работа: Възползвайте се от гъвкави работни часове, които отговарят на различни начини на живот и ангажименти.
 10. Ангажимент в Обществото: Участвайте в доброволческите програми и инициативи на Starbucks, допринасяйки за подобряването на местните общности.

Потопете се в тези предимства, които обогатяват вашето работно изживяване и подобряват общото ви качество на живот като партньор на Starbucks.

Заключение

Докато приключвате с това ръководство, запомнете, че вашето пътешествие към станалото Starbucks партньорство е пълно с възможности.

От създаването на напитки до свързването с глобалната общност, това е повече от работа – това е възможност да сте част от нещо живо и влиятелно. Присъединете се към нас в създаването на значими моменти, чаша по чаша.

Пътят ви към Starbucks започва днес.

Четете на друг език